Proponuje zostawić ci na parkingu pracowniczym firmy tf kable przy ulicy wielickiej 114 . Ludzie tak zostawiają i przesiadają sie w tramwaj . Niedaleko jest ochrona więc i rzucaja okiem na autka .
[O1] Tylne lewe drzwi nie dają się zatrzasnąć po otwarciu od
Zwiń
X
-
[O1] Tylne lewe drzwi nie dają się zatrzasnąć po otwarciu od
Witam, mam problem z zatrzaśnięciem tylnych lewych drzwi po uprzednim otwarciu ich od wewnątrz - wygląda to tak jakby się odbijały od karoserii. Jak wcisnę przycisk zamykania to słychać metaliczne pyknięcie i drzwi się wtedy dają zamknąć. Centralny zamek też działa bez zastrzeżeń. Nie chce mi się teraz rozbebeszać tapicerki (pogoda) wieć może macie jakieś pomysły co do przyczyny usterki.
-
-
Myślę że bez rozebrania tapicerki się nie obejdzie ale niech wypowie się może ktoś z większym doświadczeniem.
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
Komentarz
-
-
Wygląda to tak, jak by zacinał się zamek. Zostaje w pozycji otwartej. Musisz ściągnąć tapicerkę i zobaczyć co się dzieje jak ruszasz klamką. Ewentualnie możesz spróbować potraktować zamek jakimś WD40 ale nie wydaje mi się żeby to przyniosło jakiś efekt, bo raczej coś blokuje się przy klamce. Rozumiem, że otwierając od zewnątrz nic się nie zacina :?:
Komentarz
-
Komentarz